Ivm. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei gesloten.

Plinten


Plinten - Online bestellen voor bedrijven - Exclusive Decor

plinten mdf-vochtwerend

mdf-vochtwerend

MDF V313 plinten zijn gemaakt van Medium-Density Fiberboard (MDF) met een V313-klasse certificering. Deze klasse verwijst naar de waterafstotende eigenschappen van het MDF, wat betekent dat het beter bestand is tegen vocht en damp. De MDF V313 plinten worden vaak gebruikt als decoratieve afwerking rondom de vloer om de overgang tussen de vloer en de wand te verfraaien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurs. De plinten zijn makkelijk te installeren en hebben een glad oppervlak dat gemakkelijk kan worden geschilderd of worden besteld in de gewenste kleur. Ze zijn duurzaam en bieden een mooie afwerking die de ruimte een nette en verzorgde uitstraling geeft. MDF V313 plinten zijn een populaire keuze vanwege hun betaalbaarheid, maar ook vanwege hun waterafstotende eigenschappen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Ze zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar bieden ook bescherming voor de muur tegen stoten en krassen. Kortom, MDF V313 plinten zijn een praktische en decoratieve toevoeging aan elk interieur, die zorgen voor een mooie afwerking en bescherming voor de muur.

Bekijk en lees meer

plinten hardhout

hardhout

Onze hardhouten plinten hebben een spuitplamuurlaag als afwerking, waardoor ze superstrak af te werken zijn. Deze plinten bestaan uit een mix van hardhoutsoorten.

Bekijk en lees meer

plinten meranti

meranti

Speciaal voor vloeren die hierom vragen, hebben wij een merantilijn ontwikkeld. Deze meranti is een gevingerlaste hardhoutsoort, die extreem hard is en erg goed tegen vocht kan.Het mooie van meranti is dat dit een natuurlijke uitstraling geeft, met zichtbare nerven en eventuele worm gaatjes. ( ook bij gelakte producten ).

Bekijk en lees meer

plinten grenen

grenen

De grenen plinten zijn van klasse 1 en bevatten daarom geen noesten, wat een gladde afwerking garandeert. Tevens is hier het FSC-keurmerk aan toegekend.

Bekijk en lees meer

plinten eiken

eiken

Een massief eiken plint die sterk en duurzaam is. Deze plint heeft geen noesten en is mooi af te werken.

Bekijk en lees meer

plinten aluminium

aluminium

Aluminium plinten zijn een moderne en stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium materiaal dat duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Deze plinten bieden niet alleen bescherming tegen beschadiging van muren en vloeren, maar dienen ook als decoratief element. Ze kunnen worden afgewerkt met een anodiseer- of poedercoating voor een strakke en glanzende uitstraling. Aluminium plinten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke interieurstijl. Of het nu gaat om een modern, industrieel of klassiek interieur, er is altijd een aluminium plint die past bij de gewenste uitstraling. Naast hun esthetische waarde bieden aluminium plinten ook functionele voordelen. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. Bovendien zijn ze gemakkelijk te monteren en kunnen ze worden aangepast aan elke muurhoogte. Al met al zijn aluminium plinten een eigentijdse en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een afwerking die zowel functioneel als decoratief is. Met hun duurzaamheid en veelzijdigheid zijn ze een investering die jarenlang meegaat en een verfijnde uitstraling aan elke ruimte geeft.

Bekijk en lees meer

plinten mdf-vochtwerend-folie

mdf-vochtwerend-folie

Deze MDF plinten, op basis van waterwerende V313 MDF, hebben een dun laagje folie

Bekijk en lees meer

plinten rvs

rvs

RVS plinten zijn een populaire keuze als het gaat om het afwerken van vloeren in zowel commerciële als residentiële ruimtes. RVS staat voor Roestvrij Staal en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Ten eerste is RVS zeer duurzaam en bestand tegen corrosie, waardoor het perfect is voor gebruik in vochtige of drukbezochte gebieden, zoals badkamers, keukens of openbare ruimtes. Het materiaal is bestand tegen krassen en deuken, waardoor het zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt, zelfs na jarenlang gebruik. Daarnaast zijn RVS plinten eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Met een vochtige doek kunnen vlekken gemakkelijk worden verwijderd, en het materiaal is bestand tegen de meeste schoonmaakmaterialen. Dit maakt RVS bijzonder hygiënisch en ideaal voor ruimtes waar hygiëne van groot belang is, zoals ziekenhuizen, restaurants of keukens. Naast functionele voordelen bieden RVS plinten ook een moderne en strakke uitstraling aan een ruimte. Het materiaal past goed bij verschillende interieurstijlen en geeft een luxe en professionele uitstraling. RVS plinten kunnen ook eenvoudig worden gecombineerd met andere materialen, zoals hout, glas of steen, waardoor het mogelijk is om een unieke en eigentijdse uitstraling te creëren. Al met al zijn RVS plinten een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar duurzaamheid, hygiëne en een stijlvolle afwerking van hun vloeren. Met de vele voordelen die het materiaal biedt, is het geen verrassing dat RVS plinten steeds populairder worden in zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Bekijk en lees meer

plinten pvc

pvc

PVC plinten zijn een populaire keuze bij het afwerken van vloeren. Ze zijn gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele houten plinten. Ten eerste zijn PVC plinten waterbestendig, wat betekent dat ze niet zullen vervormen of beschadigen als ze in contact komen met water. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Daarnaast zijn PVC plinten eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Ze kunnen worden schoongemaakt met een vochtige doek of een mild schoonmaakmiddel, en ze zijn bestand tegen vlekken en krassen. PVC plinten zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze naadloos opgaan in elk interieur. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, er is altijd een PVC plint die bij jouw smaak past. Tot slot zijn PVC plinten gemakkelijk te installeren. Ze kunnen worden bevestigd met behulp van de Exclusive Decor High Tack, en ze kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt met behulp van een zaag of een mes. Kortom, PVC plinten zijn een praktische en stijlvolle keuze voor het afwerken van vloeren. Ze bieden duurzaamheid, waterbestendigheid en eenvoudige installatie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.

Bekijk en lees meer

plinten pu

pu

Polyurethaan (PU), is een zeer veelzijdige kunststof die veel wordt gebruikt in technische producten. Polyurethaan combineert de mechanische eigenschappen van kunststof met de elasticiteit van rubber.

Bekijk en lees meer