Ivm. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei gesloten.
sokkels mdf-vochtwerend

mdf-vochtwerend

Onze gegronde sokkels van vochtwerend MDF zijn uit voorraad verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bovendien zijn deze sokkels ook afgelakt verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Deze sokkels zijn gemaakt van MDF met een zeer hoge persing, wat de stootvastheid erg hoog maakt.

Bekijk en lees meer

sokkels eiken

eiken

Wil jij graag een tijdloze toevoeging aan je interieur? Zoek niet verder en ga voor onze eiken sokkels. Robuust, met een stoere look en prachtige nerfstructuur, worden deze zuilen gemaakt om te schitteren in iedere ruimte. Eiken sokkels zijn geschikt voor iedere ruimte.

Bekijk en lees meer

sokkels eiken-fineer

eiken-fineer

Onze eiken fineer sokkels zijn voorzien van een 0,6 mm authentiek Europees eiken toplaag. De eiken toplaag is hoogwaardig verlijmd op een 18mm dik vochtwerend MDF met zwarte kern. Een blanke lak of beits afwerking is mogelijk bij deze sokkel. Informeer naar de mogelijkheden!

Bekijk en lees meer

sokkels grenen

grenen

Onze grenen sokkels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grenen. De standaard afwerking van deze sokkel is geschuurd. Het is ook mogelijk om de sokkel te laten oliƫn (glansgraad mat). Informeer naar de mogelijkheden!

Bekijk en lees meer