Ivm. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei gesloten.
vensterbanken mdf-vochtwerend

mdf-vochtwerend

Vensterbanken zorgen voor een mooie afwerking van een raamkozijn. Onze vensterbanken zijn gemaakt van vochtwerend MDF en verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze gegrond, voor- of afgelakt verkrijgbaar in elke gewenste kleur. U kan zelf de gewenste lengte- en dieptemaat van de vensterbank invoeren. De vensterbanken worden standaard aan drie zijden geprofileerd, voorkant en zijkanten. Op de productafbeeldingen zijn vensterbanken afgebeeld die al in het werk zijn gezaagd met oortjes. Als u een vensterbank bestelt wordt deze zonder oortjes geleverd en dient u deze zelf in het werk te zagen. Let hierop bij het inmeten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Bekijk en lees meer

vensterbanken massief-eiken

massief-eiken

Vensterbanken zorgen voor een mooie afwerking van een raamkozijn. Onze vensterbanken zijn gemaakt van massief eiken en verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze zowel onbehandeld als blank afgelakt verkrijgbaar. U kan zelf de gewenste lengte- en dieptemaat van de vensterbank invoeren. De vensterbanken worden standaard aan drie zijden geprofileerd, voorkant en zijkanten. Op de productafbeeldingen zijn vensterbanken afgebeeld die al in het werk zijn gezaagd met oortjes. Als u een vensterbank bestelt wordt deze zonder oortjes geleverd en dient u deze zelf in het werk te zagen. Let hierop bij het inmeten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Bekijk en lees meer

vensterbanken grenen

grenen

Vensterbanken zorgen voor een mooie afwerking van een raamkozijn. Onze vensterbanken zijn gemaakt van massief grenen en verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze zowel onbehandeld als blank afgelakt verkrijgbaar. U kan zelf de gewenste lengte- en dieptemaat van de vensterbank invoeren. De vensterbanken worden standaard aan drie zijden geprofileerd, voorkant en zijkanten. Op de productafbeeldingen zijn vensterbanken afgebeeld die al in het werk zijn gezaagd met oortjes. Als u een vensterbank bestelt wordt deze zonder oortjes geleverd en dient u deze zelf in het werk te zagen. Let hierop bij het inmeten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Bekijk en lees meer

vensterbanken meranti

meranti

Vensterbanken zorgen voor een mooie afwerking van een raamkozijn. Onze vensterbanken zijn gemaakt van massief meranti en verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze zowel onbehandeld als blank afgelakt verkrijgbaar. U kan zelf de gewenste lengte- en dieptemaat van de vensterbank invoeren. De vensterbanken worden standaard aan drie zijden geprofileerd, voorkant en zijkanten. Op de productafbeeldingen zijn vensterbanken afgebeeld die al in het werk zijn gezaagd met oortjes. Als u een vensterbank bestelt wordt deze zonder oortjes geleverd en dient u deze zelf in het werk te zagen. Let hierop bij het inmeten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Bekijk en lees meer